29 жовтня проведена обласна науково-практична конференція ,,Впровадження сучасних інтенсивних технологій ведення галузі тваринництва" за участю голови облдержадміністрації Тулуба С.Б.




           


В конференції прийняли участь заступники голів ОДА та начальники АПК, спеціалысти управлінь АПР РДА, начальники районних управлінь ветмедицини, голови сільських рад. На конфереції заслухали інформацію сучасного стану ведення галузі тваринництва та перспективи розвитку (доповідав Корнієнко В.І.).




Також заступник директора Інституту розведення і генетики тварин НААН Рубан С.Ю. прочитав доповідь на тему: ,,Основні напрями ведення галузі молочного скотарства в Україні"



Заступник директора з наукової роботи Черкаської дослідної станції біоресурсів Інституту розведення і генетики тварин НААН Гончар О.Ф. прочитав доповідь на тему: ,,Нарощування чисельності ВРХ за рахунок розширенного відтворення"




Старший науковий співробітник Черкаської дослідної станції біоресурсів Інституту розведення і генетики тварин НААН Небилиця М.С. прочитав доповідь на тему: ,, Застосування автоматизованої системи обліку, індексної оцінки в свинарстві"





Черкаською дослідною станцією біоресурсів ІРГТ НААН була випущена монографія ,,Молочне скотарство в особистих селянських господарствах"Читати далі

9 жовтня проведена обласна науково-практична конференція ,,Впровадження сучасних інтенсивних технологій ведення галузі тваринництва" за участю начальника облдержадміністрації Тулуба С.Б.Читати далі

Черкаською дослідною станцією біоресурсів Інституту розведення і генетики тварин НААН була розроблена комп`ютерна програма для звірогосподарств, яка в себе включає селекцію, годівлю та технології утримання хутрових звірів (норка, лисиця, песець ...)